Retreat transformațional

Celebrând, onorând și armoninzându-ne cu ritmurile naturii, a lunii august, aliniindu-ne cu multitudinea de rugaciuni ce se înalță de pretutindeni către Sfânta Maria, experimentăm întoarcerea înspre noi înșine, spre profunzimea Sinelui, urmărind eliberarea tensiunilor și a blocajelor din partea de profunzime a conștiinței, ușurând procesul de transformare, vindecare și echilibrare.

Perspective

❤️Am creat un sanctuar de vindecare, revelație, reamintire și creștere vibrațională într-o zonă a tării foarte pitorească, unde muzicalitatea se îmbină cu ospitalitatea gazdelor.
❤️Această experiență permite o privire pătrunzătoare spre profunzimea Sinelui, dar și eliberarea tensiunilor și a blocajelor din partea de profunzime a conștiinței, ușurând procesul de transformare, vindecare și echilibrare.
❤️Vom exersa formele de manifestare punând accentul pe elementele esențiale:
deschiderea, relaxarea. schimbarea de programe și tipare limitative folosind tehnici din terapii energetice și Theta Healing.
❤️ Îmbracarea costumelor populare și program de cântece maramureșene cu horitori de-ai locului.
❤️Într-o aliniere cu ritmurile Mamei Pământ ne vom bucura de asemeni de drumeții făcute în apropierea Brebului și programe surpriză.

Aspecte din programul zilnic:

- sesiuni zilnice de meditații;
- exerciții de respirație pentru reconectarea cu sinele;
- afirmații;
- terapii individuale și de grup, jocuri de grup pentru redescoperirea de sine;
- drumeții, conectare cu natura;
- timp liber pentru relaxare;
- dans energetic;
- multe alte bonusuri și surprize.

Ce este inclus în pachet?

Cazarea pentru 3 nopți/ 4 zile în perioada 12 -15 august 2023;.
Două mese pe zi (demipensiune);
Manifestări zilnice de vindecare, descoperire de sine prin iubire și transformarea vieții de la situația curentă către prosperitate și schimbarea mentalității prin identificarea și dezactivarea limitărilor și blocajelor individuale și familiale, terapii individuale și de grup.
Costume populare și spectacol oferit de horitori din zonă. 
Locuri disponibile: 15.
Preț 1000 lei.
Plata se poate face in 2 rate. 50% la înscriere și diferența la fața locului.

Terapeut holistic,
Maria Doina Moldovan
Telefon/ Whatsapp 0753425459

Sau introdu numele tău adresa de e-mail mai jos
si te contactam noi.

*În pachet nu este inclus transportul.

Experiențele de interiorizare, conștientizări, răs și plans și dans și voie bună, le vom trăi aici:

Iată declarații ale participantelor din ediția precedentă:

Camelia 

Chiar și după o săptămână, energia minunată a frumoaselor locuri maramureșene, bunăvoința și căldura sufletească a localnicilor, entuziasmul și voia buna pe care le-am simțit atunci, sunt încă prezente în spirit și suflet. Mulțumiri Maria Doina Moldovan pentru inițiativa, organizare și terapii, mulțumiri pentru toate sufletele frumoase întâlnite în Breb, mulțumiri pentru rolul fiecăruia prin care au prins viață clipe de neuitat pline de lumina, compasiune, umor, voie bună, veselie, dans sau relaxare, simplitate și caldă depanare a amintirilor...💕💕


Luminița 

A fost o experiență frumoasă, am cunoscut oameni care îmi vor rămâne în suflet și minte. Programele de grup și cele individuale au făcut ca detașarea, curățarea și conectarea la locurile vizitate să fie frumos realizate. Mulțumesc Maria Doina Moldovan ! Cu recunoștință și speranța unor noi colaborări.♥️

Powered By ClickFunnels.com